Simon Bjerkan Steinvoll

Vi tenkte å presentere alle deltakerne her i Project Nepal, slik at dere kan bli litt bedre kjent med oss! Først ut: Simon.

Simon

Navn: Simon Bjerkan Steinvoll
Alder: 22 år
Hvor er du fra: Harstad
Studieprogram: Fornybar Energi Ingeniør
Litt om meg selv: Paven (St. John Paul den 2.) sa en gang: “Av alle uviktige ting, er fotballen den viktigste” og dette er jeg enig i. Ellers går dagene med til musikk (spiller bass), en del Netflix/HBO og sosiale sammenkomster med venner. Trives godt i Trondheim, fin studentby med mye å by på, og været er i hvert fall ikke kjedelig. YNWA ❤
Movitasjon og forventninger til København/Nepal:  Jeg håper på en annerledes sommer der jeg kan hjelpe folk som ikke har det så godt. Jeg ser også frem til å lære mer om elektriske maskiner generelt og gjøre noe praktisk med kunnskapen jeg får. Utenom det arbeidet jeg skal gjøre, tror jeg det blir gøy å møte folk fra en annen kultur, og bli kjent med dem.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s