Emil Alvar Myhre

Den neste personen som skal være med oss til Nepal er Emil!

Navn: Emil Alvar Myhre
Alder: 21
Hvor er du fra: Porsgrunn
Studieprogram: Industriell matematikk

Litt om meg selv: For ikke å drukne i matematiske symboler, er jeg glad i en hektisk hverdag fylt med ting som gjør meg glad. Studiet kombineres med en deltidsjobb, samt at jeg spiller en del fotball og squash på fritiden. Jeg vil beskrive meg selv som en rastløs person, som elsker å ha noe å gjøre! Sier sjeldent nei til en ny opplevelse eller en ny aktivitet. Gode venners lag er alltid en sikker vinner!

Motivasjon og forventninger til Nepal: Jeg har funnet ut at det å jobbe med veldedig arbeid er noe jeg virkelig synes er givende, gøy og viktig. Jeg er veldig glad i å møte nye mennesker, og får masse glede av å hjelpe andre mennesker. Som norsk føler jeg meg utrolig privilegert, noe som gjør at jeg føler behov og ønske for å bidra der hvor det trengs. Jeg gleder meg masse til en sommer med mange nye inntrykk, en ny kultur, utfordringer og nye venner. Jeg ser på dette som en god mulighet for meg til å utvikle meg som menneske, både faglig og sosialt. I tillegg vet jeg at dette er et godt, bærekraftig prosjekt som er utrolig viktig for lokalbefolkningen i Nepal, og det er noe jeg ønsker å være med på!

emil


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s