Eline Myhrum Westby

Vår neste person som skal være med oss til Nepal er Eline!

Navn: Eline Myhrum Westby
Alder: 23 år
Hvor er du fra: Bærum
Studieprogram: Industriell økonomi og teknologiledelse

Litt om meg selv: Jeg har studert på NTNU i snart 5 år, med et utvekslingsopphold i Cape Town i 3.klasse. For tiden skriver jeg masteroppgave innenfor optimering på indøk. Jeg er glad i å fylle hverdagen med det jeg synes er gøy og givende, så i løpet av tiden min i Trondheim har jeg vært engasjert i en del ulike verv og greier. Ellers er jeg glad i å reise og oppleve nye ting, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg trives godt i studenttilværelsen 😉    

Motivasjon og forventninger til Nepal: Jeg gleder meg til å bidra til et bærekraftig og nyttig prosjekt i Nepal. Jeg synes det er fint at vi er en gjeng som har lyst til å bruke kunnskapen og tiden vår til noe som er viktig for sykehusene der. Det blir spennende å oppleve en ny kultur og bli kjent med en annen del av verden. Jeg er sikker på at jeg kommer til å få erfaringer jeg vil ha med meg i lang tid!  

IMG_2776

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s