Eirik Flemsæter Falck

Den neste personen som skal være med oss til Nepal er Eirik.

Navn: Eirik Flemsæter Falck
Alder: 21
Hvor er du fra: Stavanger
Studieprogram: Kybernetikk og robotikk

Litt om meg selv: Som siving-studenter flest går mye av tiden med på skole. Til tross for det får jeg gjort en del andre ting også. Jeg liker blant annet å klatre og å buldre, og å lage fancy matretter jeg ikke helt får til. Jeg liker også å leke meg med elektronikk og data, og holder for øyeblikket på å lage wifi-kontrollert lys og temperaturstyrt vannkoker. Jeg kunne selvfølgelig kjøpt det, men hvor er morroa i det?

Motivasjon og forventninger til Nepal: Jeg fulgte fjorårets deltakere da de var i Nepal, så når jeg selv fikk muligheten til å reise måtte jeg dra. Det er kjekt å kunne bruke utdanningen til noe praktisk, og hvis jeg samtidig kan hjelpe folk og å gjøre en forskjell er det et klart pluss. Jeg ser fram til en sommerjobb utenom det vanlige og å leve så tett oppi en annen kultur og et annet samfunn. Jeg forventer at dette blir en opplevelse for livet hvor jeg får utfordret meg selv både faglig og sosialt, og lærer mye om nepalsk kultur og samfunn.

IMG_2821.jpg


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s