Carl Fredrik Haakonsen

Neste ut er Carl Fredrik!

Navn: Carl Fredrik Haakonsen
Alder: 20
Hvor er du fra: Bergen
Studieprogram: Elektronisk Systemdesign og Innovasjon

Litt om meg selv: Jeg studerer andre året elsys og surfer gjennom hverdagen på en bølge av godt humør og gode venner. Når jeg ikke er opptatt av å koke øvinger bruker jeg helst tiden på å spille gitar, ablegøyer med venner eller tape 14-2 med Omega Løkka.
Har jeg tid til overs utover dette brukes den på å berolige Mor om at turen til Nepal ikke er noe å bekymre seg for, og at “lille gullet” er hjemme igjen fortere enn hun aner.

Motivasjon og forventninger til Nepal: Da jeg først hørte om dette prosjektet synes jeg det var kult hvordan man kan bruke den kunnskapen man lærer på skolen til å gjøre en forskjell ute i den store verden. Ettersom jeg studerer elektronikk er arbeidet relevant til studiet, og jeg håper å en dag kunne jobbe med å utvikle medisinsk teknologi. Jeg har heller aldri satt en fot utenfor Europa, så det å oppleve en helt ny kultur på denne måten blir en nok en spesiell og fantastisk opplevelse.

CF


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s