Maria Aanesland Dahle

Neste person vi skal presentere er Maria!

Navn: Maria Aanesland Dahle
Alder: 21 år
Hvor er du fra: Bærum
Studieprogram: Biofysikk og medisinsk teknologi

Litt om meg selv: Jeg er snart ferdig med 3.klasse på Fysikk og Matematikk. Nå i eksamensperioden blir det lange dager på skolen, men ellers går tiden som oftest til dans på NTNUI Dans og venner. Jeg er også veldig glad i Trondheim som studentby og trives godt på studiet mitt.

Motivasjon og forventninger til Nepal: For noen uker siden fikk vi vite hvor vi skal jobbe i Nepal. Jeg skal jobbe på et sykehus i en liten landsby som heter Phaplu. Landsbyen ligger 2400 moh og er ikke langt unna Mount Everest. Det synes jeg er ganske kult! Nå som turen begynner å nærme seg begynner tankene å surre i hodet.  Jeg tror og håper jeg vil lære veldig mye, få erfaringer jeg vil ha med meg i lang tid og det vil nok bli en stor utfordring.

Maria


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s