Agnete J. Lindstad

Neste uke begynner kurset vårt på DTU i Danmark, som går over en periode på tre uker. På kurset vil vi lære hvordan det er å jobbe med medisinsk utstyr i et utviklingsland. Vi er sikre på at dette gir oss et godt grunnlag for arbeidet vårt i Nepal, slik at vi kan være best mulig forberedt. Og i denne anledning kan du derfor lese om Agnete på bloggen!

Navn: Agnete J. Lindstad
Alder: 24
Hvor er du fra: Lillehammer
Studieprogram: Industriell kjemi og bioteknologi

Litt om meg selv: Jeg liker å drive med mye forskjellig. Utenom studiet spiller jeg futsal for NTNUI. Også glad i annen trening og å være ute på tur. Har hatt en del forskjellige verv i løpet av årene i Trondheim, blant annet på Samfundet som kokk på Lyche. Ellers glad i å henge med venner, reise og fylle opp hverdagen med mye morro!

Motivasjon og forventninger til Nepal: Fra første gang jeg hørte om dette prosjektet har jeg tenkt at dette er en mulighet jeg må gripe. Jeg er veldig glad i å reise og å bo i utlandet over en lang nok periode til å lære nye kulturer å kjenne. Dette virker som en perfekt mulighet til å kombinere det med en spennende jobb, som innebærer mye annet enn det jeg studerer. Tror det blir utfordrende og veldig lærerikt, og jeg gleder meg veldig!

Agnete


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s