Christoffer Bakken

Nå har vi endelig kommet til Nepal! De siste dagene har vi hatt lært basic nepali, og fått en innføring i kulturen. Derfor er det på tide å presentere den siste personen som er med til Nepal, Christoffer.

Navn: Christoffer Bakken
Alder: 24
Hvor er du fra: Råde
Studieprogram: Elektroingeniør

Litt om meg selv: Mero naam Christoffer ho! Vennene mine beskriver meg som en artig og livlig gutt, med et glimt i øyet. Det går sjeldent en eneste samtale, der jeg et ordspill er forut. På fritiden er jeg glad i å drikke øl og sove. 

Motivasjon og forventninger til Nepal: Jeg håper jeg får mange nye venner og erfaringer i Nepal som jeg kan ta med meg videre i livet. Og jeg ville være med Simon i sommer.

christoffer.jpg


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s