Update fra Phaplu Hospital

Hei, alle lesere! Kommer nå med en liten update fra Phaplu Hospital. Jeg, Simon, og Christopher har nå vært her i to uker og trives godt.  Vi bor i Salleri, en liten fjellandsby omtrent 30 minutter fra sykehuset vi jobber på. Forholdene er små, så det gikk ikke mange dagene før vi var kjent med de aller fleste ansatte på sykehuset.

Allerede fra første dagen var arbeidet variert og spennende. De ansatte satte pris på tekniske arbeidere som ville hjelpe dem med å fikse dårlige/ødelagte maskiner. Men etter omtrent 1 uke på jobb her gikk vi tom for maskiner vi kunne jobbe med, og vi måtte derfor bli kreative for å kunne fylle dagene med noe produktivt. De siste dagene har derfor bestått av forsøk på reparasjon av rullestoler, maling av benker og maling av bygg. Til tross for at vi trives i hverandres og sykehuspersonalets selskap, håper vi på en omplassering, slik at vi får gjort mer relevant arbeid. På fritiden har vi blitt godt kjent med landsbyen og områdene rundt.

Sist lørdag gikk vi tur på fjellet for å få se en enda bedre utsikt enn vi har. Da fikk vi se flere templer, og veien stoppet ved en liten søt fjellandsby der gutter og jenter ble sendt for å gå på skole. I landsbyen spilte vi bordtennis med noen gutter fra skolen og vi fikk plommer servert av en nonne vi møtte. Alt i alt en fin dag.

phaplu1.png
Snart helg, viktig med HMS når vi maler.

 

phaplu2
Forsøk på rullestol-fiksing.
phaplu3
Guiden vårres, Lakba, trengte en øl, og vi sa ikke nei.
phaplu4
Levering av reparert utstyr. Simon gir en liten forklaring på hva som er gjort.
phaplu5
Christopher viser radiolog og sykepleiere hvordan en suction pump burde brukes og vedlikeholdes.
phaplu6
Vennskapskamp mellom munkegutta og Christopher.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s