Project Nepal 2020!

Hei! Vi er det nye teamet som skal få æren av å reise til Nepal for å hjelpe til på lokale sykehus. Vi har de siste ukene brukt tid på å bli kjent med hverandre og har kommet godt i gang med planleggingen av sommerens reise. Det blir en spennende tid fremover med mye planlegging og sponssøking, men vi gleder oss til det som ligger foran.

header_2020
Her er gjengen som skal til Nepal i sommer.

Den siste uken har vi jobbet spesielt hardt. Vi var med i konkurransen til NTE, “Laget Mitt”, der laget med flest stemmer skulle vinne 50,000kr. Dette var noe vi selvsagt ville få til og vi satte i gang for å få så mange som mulig til å stemme på oss. Etter mye spam på sosiale medier og en del andre kreative metoder, ble førsteplassen vår. Vi var selvsagt overlykkelige og vi retter all vår takknemlighet til NTE og alle som stemte på oss.

img_3113
Overlykkelige vinnere av NTE’s “Laget Mitt”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s