Hanna Marie Skogøy

Hver uke framover skal vi presentere deltagerne i teamet vårt. Først ut er Hanna Marie Skogøy.

meg

Navn: Hanna Marie Skogøy
Alder: 22
Hvor er du fra: Bodø
Studieretning: Industriell Kjemi og Bioteknologi

Litt om meg selv:
Jeg er nå på mitt andre år som student og trives best med en travel hverdag. Dagene mine fylles med koking av øvinger, trening, komitearbeid, jobb og sosialt. I tillegg er jeg i disse dager med på å lage rekvisitter til linjeforeningens musikal og liker generelt å bruke tid på kreative hobbyer. 

Forventninger til oppholdet i Nepal:
Jeg gleder meg kjempemye til å dra til Nepal, selv om det ennå ikke har gått helt opp for meg at vi faktisk skal reise dit. Jeg tror det blir lærerikt, men samtidig utfordrende og jeg ser fram til å bli kjent med en ny kultur. En av mine største utfordringer kommer antagelig til å være savnet etter Norvegia og Freia Melkesjokolade. 

Hvorfor søkte du på Project Nepal NTNU?
Jeg ville bli med på prosjektet fordi jeg syntes det hørtes utrolig spennende ut. Jeg liker å reise og oppleve nye ting, og jeg liker å utfordre meg selv. I tillegg får jeg oppleve en spennende ny kultur og jeg får være med å hjelpe noen som trenger det.
img_2517

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s