Annik Riise

Neste person som blir med oss til Nepal er den eventyrlystne Annik les mer om henne her!

Annik

Navn: Annik Riise
Alder: 19 år
Hvor er du fra: Lørenskog
Studieretning: Elektroingeniør

Litt om meg selv:
Heyooo, mennesker! Jeg er Annik, en førsteårsstudent på elektroingeniørstudiet her i Trondheim. Har du hørt om Haikerens Guide til Galaksen, mer spesifikt dens humor? Har du noensinne sett noen danse uten å bry seg om hvordan de ser ut? Hva med en gal vitenskapsperson som pønsker ut sin neste store plan? Da er du heldig; for hvis du blander disse tingene sammen får du en liten smakebit av personligheten min. På fritiden drar jeg på eventyr, gjør egne prosjekter og underviser et alternativ løp for videregående elever hvor sluttmålet er å delta på den nordiske CanSat konkurransen. 

Forventninger til Nepal opphold:
Forventningene mine er en blanding av spenning og ønsket om å lære. Videre jobbing og samarbeid med denne gode prosjektgruppen blir fantastisk. Nepalsk kultur er ikke noe man snubler over hver dag, så det blir uten tvil interessant. Det jeg trolig gleder meg mest til er å faktisk se hvordan man kan bruke ingeniørkunnskap til bistand. Forhåpentligvis lærer jeg dette av vertsfamilien, sykehusansatte og andre jeg måtte møte, slik at jeg faktisk bidrar mens jeg er der og senere i livet. 

Hvorfor søkte du på Project Nepal NTNU?
Før jeg i det hele tatt søkte på studier, hadde jeg hørt om at dette EWH programmet ble reklamert og støttet opp av Ingeniører Uten Grenser NTNU. Et av mine store mål i karrieren er å utvikle teknologi for å gi verdenen generelt et bedre utgangspunkt og fremtid. Når jeg var yngre bodde jeg i India, og fjellandet ovenfor har alltid virket tiltalende. Kort fortalt var ønsket om å søke på Project Nepal NTNU faktisk en av faktorene til at jeg valgte å studere her. 

Annik_casual


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s