Nepal tur 2020 avlyst

Gruppebilde_Nepal

Hei vi må dessverre dele nyheten om at Nepal programmet i 2020 har blitt avlyst på grunn av Covid-19 pandemien. Engineering World Health (EWH) som organiserer turen har gitt beskjeden om det ikke er mulig å utføre programmet under trygge forhold. Ikke minst er det logistiske utfordringer å forlate Norge, ha forkurs i Danmark og videre reise til Nepal. Man vet heller ikke om det vil være gunstig for Nepals folkehelse at reisende kommer til landet. På grunnlag av dette har EWH valgt å avlyse Nepal programmet i 2020.

Vi i Nepal 2020 gruppen vil takke alle som har støttet oss i dette prosjektet. Takket være deres støtte klarte vi å vinne NTE “laget mitt” konkurranse noe som ga oss midler som vil gå til neste års prosjekt.  Selv om vi ikke fikk gjennomført prosjektet har det vært spennende å planlegge prosjektet og samle inn penger. Muligens vil noen av deltakerne være med neste år også, så da ses vi nok! Imellomtiden håper vi at du tar vare på deg selv og de du er glad i, nå i denne utfordrende tiden.

 

img_3113
Overlykkelige vinnere av NTE’s “Laget Mitt”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s